Izrada WordPress plugina prema vašim potrebama - custom WordPress plugin

Izrada WordPress plugina prema vašim potrebama

Personalizovani WordPress plugini koje možete koristiti za svoje potrebe ili sopstvenu prodaju i time steći pasivni prihod.

Šta je to personalizovani WordPress plugin i čemu on zapravo služi?

Personalizovani WordPress plugin je plugin koji je napravljen posebno za vaše potrebe.

Plugini su alati koji rešavaju specifične probleme nastale na vašem web sajtu ili vam služe kako bi poboljšali funkcionalnost, automatizovali neke specifične radnje, olakšali upravlljanje sajtom i slično.

Plugin je dodatak koji može da pretvori vaš statičan web sajt u funkcionalnu web aplikaciju.

WordPress plagini za personalnu uoptrebu ili WordPress plagini za prodaju, u čemu je razlika

WordPress plagini za personalnu uoptrebu ili WordPress plagini za prodaju, u čemu je razlika?

Plagini za personalnu upotrebu su kreirani isključivo za vas i vaše potrebe i služe da vama olakšaju posao i konkretno poboljšaju vaš sajt. Tipičan primer za ovo vam je kalkulator isplativosti Investicije koji smo uradili za jednu platformu.

Plagini za masovnu prodaju su kreirani za širu publiku i napravljeni su da rešavaju neke opšte probleme nastale na sajtu. Na primer plagini za cookie consent, customizable popups i slično. Njih možete masovno prodavati i tako stići pasivni prihod.

Prednosti personalizovanih WordPress plugina

Rešavaju specifične probleme

Možete napraviti plugin koji rešava jedinstveni problem sa kojim se suočava vaš sajt, a koji standardni plugini ne mogu da vam pokriju. Na primer automatsko generisanje i slanje ponude na osnovu podataka koje je korisnik uneo u vašu web formu i slično.

Povećavaju efikasnost

Personalizovani WordPress plugin može automatizovano da odradi razne zadatke poput obrade podataka, zakazivanja sastanaka i slično. Ovo su stvari koje biste inače vi morali da radite i na taj način oni štede vaše vreme i omogućavaju vam da se fokusirate na važnije stvari.

Poboljšavaju performanse

Za neke specifične zahteve klijenata često vam je potrebna kombinacija raličitih plugina koji znatno usporavaju rad web sajta, dok rezultat nikada nije zadovoljavajući. Korišćenjem personalizovanog plugina rešićete ovaj problem na jednostavniji način.

Pitali ste nas

  • Da li nudite neku garanciju na vaš rad?

    Naravno! Za svaki plugin koji napravimo mi garantujemo da će ispuniti sve dogovorene zahteve kao i to da će besprekorno raditi na različitim uređajima i različitim verzijama WordPress-a.

  • Ko ćе biti vlasnik autorskih prava WordPress plugina nakon završetka rada?

    Na samom početku potpisujemo ugovor o saradnji u kome izjavimo da ste vi jedini vlasnik autorskih prava za plugin koji pravimo, što znači da možete da ga koristite, prodate i dodatno modifikujete bez ograničenja. Ukratko, bićete vlasnik plugina.

    U slučajevima kada je ideja za plugin potpuno inovativna potpisujemo i ugovor o tome da naša firma dve godine ne sme da pravi isti WordPress plugin kao što je vaš.

  • Da li ćе plugin biti kompatibilan sa različitim WordPress temama i verzijama?

    Plugin će biti kompatibilan sa svim verzijama WordPress-a kao i sa većinom tema.

    Međutim, u veoma retkim slučajevima može da se desi da zbog strukture ili dizajna određene teme plugin daje drugačije rezultate što se može srediti dodavanjem JavaScript/CSS koda.

  • Koje sigurnosne mere će biti implementirane u pluginu?

    Svaki naš plugin poštuje propisane sigurnosne mere koje štite od hakovanja i krađe podataka.

    To znači da možete biti sigurni da će vaš WordPress plugin raditi bez problema.

  • Da li troškovi izrade uključuju trajno održavanje i podršku za WordPress plugin?

    Nakon završetka plugina imate period od 6 meseci gde nas možete kontaktirati ukoliko primetite bilo koji problem u radu i mi ćemo ga besplatno ispraviti za vas. Međutim, troškovi izrade ne uključuju trajno održavanje.

    Naši plugini funkcionišu bez problema i ukoliko su rađeni za personalnu upotrebu nećete imati potrebu za daljim održavanjem. Ukoliko ih radite za prodaju, sa većim brojem korisnika verovatno će se povećati i potrebe za modifikacijama i održavnajem.

    U tom slučaju možemo da dogovorimo održavanje na mesečnom iili godišnjem nivou.

  • Koliko prosečno traje izrada WordPress plugina?

    Zavisi od zahteva i brzine komunikacije sa vama:

    • Jednostavniji plugin: 3 – 4 nedelje;
    • Komplikovaniji plugin: 2 pa čak i do 6 meseci.
Izrada WordPress plugina prema vašim potrebama

Potrebna vam je samo jedna dobra biznis ideja

Za vreme korone WordPress plugin koji služi samo tome da prikazuje statističke podatke o obolelima prema izabranom regionu prodavao se za samo 4€, a prodat je preko 3.500.000 puta.

Interesantno je to da bi izrada WordPress plugina ovakvog tipa vas koštala svega 300 – 400 evra.

Odlična ideja za investiciju i pasivni prihod

Odlična ideja za investiciju i pasivni prihod

WordPress plugin može da vam služi kao odlična investicija. Dovoljna vam je jedna dobra ideja i minimalno ulaganje, a kao što ste videli u primeru gore, možete višestruko da zaradite.

Možete ga prodavati u vidu pretplate ili jednokratno, a najbolje u svemu je to što vi zarađujete na njemu dokle god ima zainteresovanih korisnika bez da morate da radite bilo šta. Faktički vam dođe kao pasivni prihod.

Ko sve čini BoldizArt tim?

Aleksandra S. Santo

Aleksandra S. Santo

Osnivač BoldizArt-a i dizajner
Ona je naša dizajnerka.
Osim što će uraditi dizajn za vaš novi web sajt, zadužena je za optimizaciju slika i poboljšanje kvaliteta teksta.
Boldižar S. Santo

Boldižar S. Santo

Jednorog programer
On će vam uglavnom govoriti da sve može da se uradi i onda stvarno uraditi ono što ste zamislili. Ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i zaista voli to što radi.
Miloš Džigurski

Miloš Džigurski

Server administrator
Kada su serveri i održavanje sajtova u pitanju, on je vaš tip.
S obzirom na to da radi ono što niko drugi ne razume, prava je faca u našoj firmi.
Lydia Murtinová

Lydia Murtinová

WordPress ekspert
Kada je potrebno kreirati potpuno funkcionalan WordPress web sajt na osnovu dizajna Lydia staje u prve redove za ovu borbu.

    Kontaktirajte nas

    Pošaljite vašu poruku putem ove kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

    Nazovite nas
    065 4447998
    Zakažite onlajn konsultacije
    Kliknite ovde

    Šta kažu klijenti sa kojima sarađujemo

    Lazar Milosevic

    Lazar Milosevic

    Osnivač | TheWalnutFund

    Jako prijatna saradnja sa Boldizarom i Aleksandrom! Saradjujemo na vise projekata! Prezadovoljni smo uslugom kao i njihovim vremenom reagovanja na update-e i promene na sajtu. Efikasno su nam uvezali sve sisteme i nase platforme rade potpuno automatizovano!

    Ana Sič psiholog

    Ana Sič

    Psiholog | anasic.rs

    Aleksandra je nakon samo jednog razgovora sa mnom i pregledanog instagram naloga osetila moju energiju i predložila mi je dizajn koji je skroz u skladu sa mnom. Svaki dogovor su ispoštovali i pre roka, ponudili sjajna rešenja za svaku nedoumicu. Jako sam zadovoljna saradnjom i od srca ih preporučujem svima.

    Nadežda Pejovć Nacionalno udruženje porfirija Srbije

    Nadežda Pejovć

    Osnivačica | Porfirija Srbija

    BoldizArt tim je nadmašio sva naša očekivanja u dizajniranju i izradi sajta za Nacionalno udruženje Porfirije Srbije. Pokazali su profesionalizam, odličnu komunikaciju i istinsku strast prema podršci nevladinim organizacijama. Dizajn prilagođen korisniku i besprekorna funkcionalnost uveliko su poboljšali naše prisustvo na mreži, olakšavajući nam povezivanje sa našom zajednicom.

    Slobodan Roksandic

    Slobodan Roksandic

    Osnivač | MainPoint

    BoldizArt tim mi je radio redizajn starog sajta. Veoma su profesionalni i aktivno učestvuju u traženju rešenja za sve potencijalne probleme. Poslao sam im materijal, a oni su sve završili u roku bez dodatnih pitanja i razvlačenja. Veoma sam zadovoljan kako sada izgleda sajt.

    Jovana Vujic

    Jovana Vujić

    Front-end developer

    Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njim. Veoma talentovan programer, neverovatno stručan, vredan i od poverenja.
    Nijedan projekat za njega ne predstavlja preveliku muku, strastven prema poslu, pravi profesionalac. Veoma je strpljiv, jasan u svim komunikacijama i lak za saradnju.

    Ivan Babić - Altermedia

    Ivan Babić

    Direktor | Altermedia

    Naša kompanija je imala to zadovoljstvo da sarađuje sa timom BoldizArt. Veoma su kooperativni, usluga je bila brza i kvalitetna, a posao je urađen po najvišim standardima. Ubuduće ćemo koristiti njihove usluge.

    Milos Pesic Fondacija 1%

    Miloš Pešić

    Osnivač | Fondacija 1%

    Pristup i posvećenost kojima su Boldižar i Aleksandra učestvovali u izgradnji novog sajta Fondacije je nešto jedinstveno sa čime sam se susreo.
    A pored toga, sajtom sam prezadovoljan – kako vizuelno i strukturalno, tako i funkcionalno, a pre svega se ističe brzinom i preglednošću.

    Ivana Acanski

    Ivana Ačanski

    Front-end developer

    Sarađivala sam sa Boldižarom na nekoliko projekata i uvek je odlično radio. On je jedan od najmotivisanijih ljudi sa kojima sam radila. Naša komunikacija je bila odlična, a sa njim je bilo lako slagati se. Rado bih preporučila Boldižara za sve vaše projekte!

    Milan Zikic

    Milan Žikić

    Naš tim je zadivljen Boldižarevim veštinama da vodi projekat i proaktivno radi na poboljšanju. Promenili smo nekoliko timova u razvoju, a nijedan od njih ne može da se približi njegovom znanju, stavu i što je najvažnije sposobnosti da sasluša, a zatim i da svoje mišljenje. Preporučili bismo Boldižara i njegov tim u svako doba sa zadovoljstvom.

    Borbala Šoš

    Borbala Šoš

    Front-end developer

    BoldizArt predstavlja sinonim za profesionalnost i inovativnost u oblasti izrade web sajtova. Njihovi stručnjaci poseduju izvanrednu sposobnost da kreiraju savremene sajtove, koji su prilagođeni potrebama klijenata. Njihov rad odlikuje se visokim standardom kvaliteta, što se ogleda u preciznosti, estetici i efikasnosti.

    Danijela Vecanski

    Danijela Večanski

    Arhitekta | ArchiCraft

    Izuzetno profesionalni, efikasni, usluzni i ljubazni. Ukoliko Vam je potreban neko da napravi WEB sajt na bilo koju temu, ovaj tim je tim za Vas.

    Jelena Gajic Jewelry - Web šop

    Jelena Gajic

    Osnivačica | JG Jewelry

    Profesionalnost na prvom mestu, brz i efikasan dogovor i željeni web shop koji je završen i pre dogovorenog roka. Ono čega sam se najviše plašila jeste da neću umeti da objasnim šta želim, međutim Aleksandra i Boldizar su dobri slušaoci, sa njima je izuzetno laka komunikacija i ceo proces su učinili veoma jednostavnim. Topla preporuka za saradnju!

    Potreban vam je WordPress plugin?

    Izrada WordPress plugina je jedna od naših usluga, što znači da vam možemo da napraviti bilo kakav plugin međutim, prvi korak je na vama.
    Pošaljite nam poruku putem kontakt forme ili zakažite online konsultacije sa našim ekspertima, a sve ostalo prepustite nama.