Izrada WordPress plugina prema vašim potrebama

Izrada sajta Novi Sad

 1. Umorni ste od propuštenih prilika? Izvucite ono najbolje od Novog Sada počevši od web sajta koji vas stavlja na njegovu digitalnu mapu.

Dizajniramo i gradimo sajtove koji lagano oduvaju konkurenciju i donose vam više klijenata.

U Srbiji postoji veliki broj agencija koje se bave web dizajnom koje su zaista dobre i mogu da vam urade kvalitetan sajt sa kontakt obrascem i opcijom za pozive.

Nudimo i mi sve to, međutim to nije ono zbog čega smo mi posebni.

Ono što nas izdvaja iz mora kompanija je naš koncept koji smo napravili na osnovu višegodišnjeg iskustva u oblastima web programiranja i online marketinga.

Ukoliko vam to nije dovoljno, naša firma je iz Novog Sada što znači da mi poznajemo način rada Novosadskih firmi, možemo lično da se sastnemo i da na sva vaša pitanja odgovorimo lično.

automatsko-zakazivanje-konsultacije

Automatsko zakazivanje sastanka

Radi postizanja najveće moguće efikasnosti i najbolje uštede vremena, integrišemo kalendar za zakazivanje koji vam omogućava da označite slobodne termine kada vaši kupci mogu da zakažu konsultacije sa vama.

live chat integracija

Live chat integracija za lakšu komunikaciju

Pomoću live chat integracije posetioci vašeg sajta moćiće da stupe u kontakt sa vama lako i jednostavno, a vi preko mobilne aplikacije koju dobijate od nas možete da im odgovorite kad god i gde god vam to odgovara.

Napredna statistika za praćenje posetilaca na sajtu

Napredna statistika za praćenje posetilaca na sajtu

Moćićete da pratite broj posetilaca na vašem sajtu, kao i njihov pol, godine, mesta odakle dolaze, kako su došli do vas i još mnogo parametara. To će vam doneti bolje razumevanje kao više kupaca i veću prodaju.

Izrada sajta Novi Sad – Koje su prednosti?

Domaći teren

Nije potrebno da nam objašnjavate lokalne trendove, govorimo isti jezik. Znamo šta čuje vaš idealni gari i prevodimo to u dizajn i sadržaj koji ga privlači.

SEO za Novi Sad

Zaboravite na generički tekst! Mi optimizujemo vaš sajt za ključne reči koje Novosađani i Novosađanke najviše traže. Google će podići vaš sajt među prve rezultate brzo.

Dostupnost uživo

Naša firma je iz Novog Sada što znači da možemo lično da se sastajemo i da dogovorimo sve detalje uživo. To će ubrzati ceo proces izrade vašeg web sajta.

Šta kažu klijenti sa kojima sarađujemo

Lazar Milosevic

Lazar Milosevic

Osnivač | TheWalnutFund

Jako prijatna saradnja sa Boldizarom i Aleksandrom! Saradjujemo na vise projekata! Prezadovoljni smo uslugom kao i njihovim vremenom reagovanja na update-e i promene na sajtu. Efikasno su nam uvezali sve sisteme i nase platforme rade potpuno automatizovano!

Ana Sič psiholog

Ana Sič

Psiholog | anasic.rs

Aleksandra je nakon samo jednog razgovora sa mnom i pregledanog instagram naloga osetila moju energiju i predložila mi je dizajn koji je skroz u skladu sa mnom. Svaki dogovor su ispoštovali i pre roka, ponudili sjajna rešenja za svaku nedoumicu. Jako sam zadovoljna saradnjom i od srca ih preporučujem svima.

Nadežda Pejovć Nacionalno udruženje porfirija Srbije

Nadežda Pejovć

Osnivačica | Porfirija Srbija

BoldizArt tim je nadmašio sva naša očekivanja u dizajniranju i izradi sajta za Nacionalno udruženje Porfirije Srbije. Pokazali su profesionalizam, odličnu komunikaciju i istinsku strast prema podršci nevladinim organizacijama. Dizajn prilagođen korisniku i besprekorna funkcionalnost uveliko su poboljšali naše prisustvo na mreži, olakšavajući nam povezivanje sa našom zajednicom.

Slobodan Roksandic

Slobodan Roksandic

Osnivač | MainPoint

BoldizArt tim mi je radio redizajn starog sajta. Veoma su profesionalni i aktivno učestvuju u traženju rešenja za sve potencijalne probleme. Poslao sam im materijal, a oni su sve završili u roku bez dodatnih pitanja i razvlačenja. Veoma sam zadovoljan kako sada izgleda sajt.

Jovana Vujic

Jovana Vujić

Front-end developer

Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njim. Veoma talentovan programer, neverovatno stručan, vredan i od poverenja.
Nijedan projekat za njega ne predstavlja preveliku muku, strastven prema poslu, pravi profesionalac. Veoma je strpljiv, jasan u svim komunikacijama i lak za saradnju.

Ivan Babić - Altermedia

Ivan Babić

Direktor | Altermedia

Naša kompanija je imala to zadovoljstvo da sarađuje sa timom BoldizArt. Veoma su kooperativni, usluga je bila brza i kvalitetna, a posao je urađen po najvišim standardima. Ubuduće ćemo koristiti njihove usluge.

Milos Pesic Fondacija 1%

Miloš Pešić

Osnivač | Fondacija 1%

Pristup i posvećenost kojima su Boldižar i Aleksandra učestvovali u izgradnji novog sajta Fondacije je nešto jedinstveno sa čime sam se susreo.
A pored toga, sajtom sam prezadovoljan – kako vizuelno i strukturalno, tako i funkcionalno, a pre svega se ističe brzinom i preglednošću.

Ivana Acanski

Ivana Ačanski

Front-end developer

Sarađivala sam sa Boldižarom na nekoliko projekata i uvek je odlično radio. On je jedan od najmotivisanijih ljudi sa kojima sam radila. Naša komunikacija je bila odlična, a sa njim je bilo lako slagati se. Rado bih preporučila Boldižara za sve vaše projekte!

Milan Zikic

Milan Žikić

Naš tim je zadivljen Boldižarevim veštinama da vodi projekat i proaktivno radi na poboljšanju. Promenili smo nekoliko timova u razvoju, a nijedan od njih ne može da se približi njegovom znanju, stavu i što je najvažnije sposobnosti da sasluša, a zatim i da svoje mišljenje. Preporučili bismo Boldižara i njegov tim u svako doba sa zadovoljstvom.

Borbala Šoš

Borbala Šoš

Front-end developer

BoldizArt predstavlja sinonim za profesionalnost i inovativnost u oblasti izrade web sajtova. Njihovi stručnjaci poseduju izvanrednu sposobnost da kreiraju savremene sajtove, koji su prilagođeni potrebama klijenata. Njihov rad odlikuje se visokim standardom kvaliteta, što se ogleda u preciznosti, estetici i efikasnosti.

Danijela Vecanski

Danijela Večanski

Arhitekta | ArchiCraft

Izuzetno profesionalni, efikasni, usluzni i ljubazni. Ukoliko Vam je potreban neko da napravi WEB sajt na bilo koju temu, ovaj tim je tim za Vas.

Jelena Gajic Jewelry - Web šop

Jelena Gajic

Osnivačica | JG Jewelry

Profesionalnost na prvom mestu, brz i efikasan dogovor i željeni web shop koji je završen i pre dogovorenog roka. Ono čega sam se najviše plašila jeste da neću umeti da objasnim šta želim, međutim Aleksandra i Boldizar su dobri slušaoci, sa njima je izuzetno laka komunikacija i ceo proces su učinili veoma jednostavnim. Topla preporuka za saradnju!

  Kontaktirajte nas

  Pošaljite vašu poruku putem ove kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

  Nazovite nas
  065 4447998
  Zakažite onlajn konsultacije
  Kliknite ovde

  Ko sve čini BoldizArt tim?

  Aleksandra S. Santo

  Aleksandra S. Santo

  Osnivač BoldizArt-a i dizajner
  Ona je naša dizajnerka.
  Osim što će uraditi dizajn za vaš novi web sajt, zadužena je za optimizaciju slika i poboljšanje kvaliteta teksta.
  Boldižar S. Santo

  Boldižar S. Santo

  Jednorog programer
  On će vam uglavnom govoriti da sve može da se uradi i onda stvarno uraditi ono što ste zamislili. Ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i zaista voli to što radi.
  Miloš Džigurski

  Miloš Džigurski

  Server administrator
  Kada su serveri i održavanje sajtova u pitanju, on je vaš tip.
  S obzirom na to da radi ono što niko drugi ne razume, prava je faca u našoj firmi.
  Lydia Murtinová

  Lydia Murtinová

  WordPress ekspert
  Kada je potrebno kreirati potpuno funkcionalan WordPress web sajt na osnovu dizajna Lydia staje u prve redove za ovu borbu.

  Zakažite besplatnu konsultaciju

  Kontaktirajte nas još danas i otkrijte kako vam web sajt može promeniti biznis u Novom Sadu.