Testirajte vaše ideje uživo na realnim ljudima za realne pare

Profesionalni web sajt ili online prodavnica uz minimalne troškove

Smanjili smo troškove za izradu web sajta, ali smo zadržali brzinu i performanse. Uz jednu caku…

Sta-je-najveci-problem-prilikom-izrade-web-sajtova-u-Srbiji-1

Koji je to najveći problem prilikom izrade web sajtova kod nas u Srbiji?

 • Jeftini sajtovi se uglavnom kreiraju pomoću predefinisanih templejtova pa vaš web sajt ili online prodavnica izgleda kao i svaka druga ili su pravljeni pomoću sajt bildera poput Elementor-a koji usporava vaš sajt i time znatno kvari utisak korisnika i rangiranje sajta na Guglu.
 • Personalizovani web sajtovi i online prodavnice su rađeni baš za potrebe vaše firme. Izgledaju profesionalno, prate zahteve korisnika i njihov cilj je da budu što profitabilniji. Brzi su i dobro se rangiraju ali su skupi. Cena izrade web sajta ovakvog tipa na domaćem tržištu se uglavnom kreće od 1500 evra pa na gore.
Da li to znači da jeftini web sajtovi loše rade i loše se rangiraju na Guglu?

Da li to znači da jeftini web sajtovi loše rade i loše se rangiraju na Guglu?

Nećemo da vas lažemo, uglavnom da. Možda imate sreće pa naiđete na programera koji ima dovoljno iskustva i znanja, koji je tek sad pokrenuo svoju firmu pa vam uradi sajt kako treba za male pare, ali se to zaista retko dešava.

Kompanije koje postoje već duže vreme, a nude baš povoljne sajtove uglavnom nisu ništa napredovale, uopšte se ne trude da se unaprede, rade rutinski jedan te isti posao što za vas znači da ćete dobiti prosečnu online prodavnicu ili web sajt sa kojim nećete postići značajniji uspeh.

Znači ako čovek nema dovoljno novca da plati profesionalce bolje da ne radi sajt?!

Znači ako čovek nema dovoljno novca da plati profesionalce bolje da ne radi web sajt?!

Zapravo ne, samo treba da napravite nekoliko kompromisa. Nama se nikako ne isplati da radimo sajt za par stotina evra jer imamo dovoljno iskustva i znanja da radimo veće i skuplje projekte.

Međutim, imamo početnike u našem timu koji žele da rade i stiču znanje na realnim projektima. Ukoliko prihvatite da vam oni rade sajt, naravno uz konstantan nadzor i mentoring iskusnijih programera i dizajnera iz našeg tima, možete da imate profesionalno urađen sajt za veoma malo ulaganje.

Nećete imati web sajt poput onog za 3000 ili 5000 evra, ali zagarantovano je to da će on biti bolji od 85% sajtova na našem tržištu.

Naše rešenje

Sajt bilder

U okviru ponude uradićemo sav posao za vas
Morate sve sami da podesite ili da plaćate nekoga kao da plaćate pravog programera
Veoma brzo i lako možemo izmeniti bilo šta po vašem zahtevu
Teško je bilo šta izmeniti ukoliko je izvan datog okvira sajt bildera
Naši sajtovi se neverovatno brzo učitavaju, čak i ispod 1.5 sekundi
Zbog suvišnih elemenata ovakav sajt se veoma sporo učitava
Možemo lako da proširimo ili dodamo bilo kakvu integraciju
Imate ograničene mogućnosti što se proširenja ili integracija tiče
Ima veliki potencijal da vaš sajt izađe na prvu stranu Gugla – Često već posle samo mesec dana
Zbog brzine i bednih performansi loše se rangira na Guglu
Dobićete jedinstven sajt prilagođen potrebama vaših klijenata i vašem brendu
Web sajtovi rađeni u sajt bilderima često su slični konkurentskim sajtovima
Nema dodatnih skrivenih troškova, unapred znate šta i koliko plaćate
Ukoliko želite da dodate malo više opcija, morate da plaćate za pro verziju
Sajtovi su stabilni, brzi, SEO optimizovani, prilagođeni za sve uređaje i ne raspadaju se
Prilikom apdejta sajta, veoma lako se desi da se raspadaju
U okviru ove usluge naša firma vam pruža usluge redovnog održavanja sajta
Teško se održavaju, često ne možete da nađete agenciju koja će vam održavati ovakav sajt

Šta kažu klijenti sa kojima sarađujemo

Lazar Milosevic

Lazar Milosevic

Osnivač | TheWalnutFund

Jako prijatna saradnja sa Boldizarom i Aleksandrom! Saradjujemo na vise projekata! Prezadovoljni smo uslugom kao i njihovim vremenom reagovanja na update-e i promene na sajtu. Efikasno su nam uvezali sve sisteme i nase platforme rade potpuno automatizovano!

Ana Sič psiholog

Ana Sič

Psiholog | anasic.rs

Aleksandra je nakon samo jednog razgovora sa mnom i pregledanog instagram naloga osetila moju energiju i predložila mi je dizajn koji je skroz u skladu sa mnom. Svaki dogovor su ispoštovali i pre roka, ponudili sjajna rešenja za svaku nedoumicu. Jako sam zadovoljna saradnjom i od srca ih preporučujem svima.

Nadežda Pejovć Nacionalno udruženje porfirija Srbije

Nadežda Pejovć

Osnivačica | Porfirija Srbija

BoldizArt tim je nadmašio sva naša očekivanja u dizajniranju i izradi sajta za Nacionalno udruženje Porfirije Srbije. Pokazali su profesionalizam, odličnu komunikaciju i istinsku strast prema podršci nevladinim organizacijama. Dizajn prilagođen korisniku i besprekorna funkcionalnost uveliko su poboljšali naše prisustvo na mreži, olakšavajući nam povezivanje sa našom zajednicom.

Slobodan Roksandic

Slobodan Roksandic

Osnivač | MainPoint

BoldizArt tim mi je radio redizajn starog sajta. Veoma su profesionalni i aktivno učestvuju u traženju rešenja za sve potencijalne probleme. Poslao sam im materijal, a oni su sve završili u roku bez dodatnih pitanja i razvlačenja. Veoma sam zadovoljan kako sada izgleda sajt.

Jovana Vujic

Jovana Vujić

Front-end developer

Bilo je pravo zadovoljstvo raditi sa njim. Veoma talentovan programer, neverovatno stručan, vredan i od poverenja.
Nijedan projekat za njega ne predstavlja preveliku muku, strastven prema poslu, pravi profesionalac. Veoma je strpljiv, jasan u svim komunikacijama i lak za saradnju.

Ivan Babić - Altermedia

Ivan Babić

Direktor | Altermedia

Naša kompanija je imala to zadovoljstvo da sarađuje sa timom BoldizArt. Veoma su kooperativni, usluga je bila brza i kvalitetna, a posao je urađen po najvišim standardima. Ubuduće ćemo koristiti njihove usluge.

Milos Pesic Fondacija 1%

Miloš Pešić

Osnivač | Fondacija 1%

Pristup i posvećenost kojima su Boldižar i Aleksandra učestvovali u izgradnji novog sajta Fondacije je nešto jedinstveno sa čime sam se susreo.
A pored toga, sajtom sam prezadovoljan – kako vizuelno i strukturalno, tako i funkcionalno, a pre svega se ističe brzinom i preglednošću.

Ivana Acanski

Ivana Ačanski

Front-end developer

Sarađivala sam sa Boldižarom na nekoliko projekata i uvek je odlično radio. On je jedan od najmotivisanijih ljudi sa kojima sam radila. Naša komunikacija je bila odlična, a sa njim je bilo lako slagati se. Rado bih preporučila Boldižara za sve vaše projekte!

Milan Zikic

Milan Žikić

Naš tim je zadivljen Boldižarevim veštinama da vodi projekat i proaktivno radi na poboljšanju. Promenili smo nekoliko timova u razvoju, a nijedan od njih ne može da se približi njegovom znanju, stavu i što je najvažnije sposobnosti da sasluša, a zatim i da svoje mišljenje. Preporučili bismo Boldižara i njegov tim u svako doba sa zadovoljstvom.

Borbala Šoš

Borbala Šoš

Front-end developer

BoldizArt predstavlja sinonim za profesionalnost i inovativnost u oblasti izrade web sajtova. Njihovi stručnjaci poseduju izvanrednu sposobnost da kreiraju savremene sajtove, koji su prilagođeni potrebama klijenata. Njihov rad odlikuje se visokim standardom kvaliteta, što se ogleda u preciznosti, estetici i efikasnosti.

Danijela Vecanski

Danijela Večanski

Arhitekta | ArchiCraft

Izuzetno profesionalni, efikasni, usluzni i ljubazni. Ukoliko Vam je potreban neko da napravi WEB sajt na bilo koju temu, ovaj tim je tim za Vas.

Jelena Gajic Jewelry - Web šop

Jelena Gajic

Osnivačica | JG Jewelry

Profesionalnost na prvom mestu, brz i efikasan dogovor i željeni web shop koji je završen i pre dogovorenog roka. Ono čega sam se najviše plašila jeste da neću umeti da objasnim šta želim, međutim Aleksandra i Boldizar su dobri slušaoci, sa njima je izuzetno laka komunikacija i ceo proces su učinili veoma jednostavnim. Topla preporuka za saradnju!

Izračunajte cenu projekta

Izaberite neke od ponuđenih opcija kako biste izračunali cenu projekta bez da nas kontaktirate.

Ova opcija podrazumeva da mi pišemo tekst umesto vas za ceo web sajt, izuzevši opis proizvoda za web šop. Sve što vam je potrebno dogovaramo na jednom online sastanku i nakon toga ste mirni do završetka projekta.
Ova opcija podrazumeva da mi umesto vas pronalazimo slike za ceo web sajt. Sve što vam je potrebno dogovaramo na jednom online sastanku i nakon toga ste mirni do završetka projekta.
Ova opcija podrazumeva da uradimo integraciju plaćanja – račun vaše firme direktno povežemo sa online prodavnicom.
Ova opcija podrazumeva da mi dodajemo do 20 proizvoda u vau online prodavnicu. Sve što je potrebno da nam dostavite su slike i karakteristike vaših proizvoda, nakon toga ste mirni do završetka projekta.
⚠ Nije preporučivo! Ukoliko izaberete ovu opciju, nemate pravo na besplatan hosting i na održavanje. Moraćete sami da obezbedite hosting i sami da održavate svoj sajt.
Ukoliko izaberete ovu opciju, platićete polovinu cene za web sajt ili šop, ali vam se mesečna pretplata povećava. Ova opcija važi samo uz ugovornu obavezu od najmanje dve godine.

Cena

Ukupna cena projekta: 0
Mesečno održavanje: 0
Vaša mesečna pretplata za telefon verovatno je skuplja nego što bi vas koštalo održavanje web sajta.
Održavanje web sajta bi vas koštalo manje na mesečnom nivou nego jedan prosečan ručak u restoranu.
Minimalna prosečna isplativost web sajta je 20 x veća od cene koju biste platili za održavanje.

Ko sve čini BoldizArt tim?

Aleksandra S. Santo

Aleksandra S. Santo

Osnivač BoldizArt-a i dizajner
Ona je naša dizajnerka.
Osim što će uraditi dizajn za vaš novi web sajt, zadužena je za optimizaciju slika i poboljšanje kvaliteta teksta.
Boldižar S. Santo

Boldižar S. Santo

Jednorog programer
On će vam uglavnom govoriti da sve može da se uradi i onda stvarno uraditi ono što ste zamislili. Ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu i zaista voli to što radi.
Miloš Džigurski

Miloš Džigurski

Server administrator
Kada su serveri i održavanje sajtova u pitanju, on je vaš tip.
S obzirom na to da radi ono što niko drugi ne razume, prava je faca u našoj firmi.
Lydia Murtinová

Lydia Murtinová

WordPress ekspert
Kada je potrebno kreirati potpuno funkcionalan WordPress web sajt na osnovu dizajna Lydia staje u prve redove za ovu borbu.

Pošaljite vaš zahtev

  Šta će se desiti nakon što pošaljete zahtev?

  Prvi kontakt

  Nakon prijave ubrzo ćemo vas kontaktirati, sve još jednom potvrditi i objasniti vam koji su sledeći koraci.

  Utvrdićemo vaše potrebe

  Na osnovu razgovora utvrdićemo koji su vaši zahtevi i potrebe i poslaćemo vam detaljnu ponudu.

  Potpisaćemo ugovor

  Nakon dogovora šaljemo vam ugovor na uvid i potpisivanje. Na ovaj način zaštitićemo i vaše i naše interese.

  Uradićemo dizajn sajta

  Napravićemo dizajn web sajta koji je u skladu sa vašim brendom i koji prati i poštuje zahteve vas i vaših kupaca.

  Kodiraćemo web sajt

  Nakon što prihvatite dizajn, sledi programiranje. Proces izrade sajta ćete moći da pratite na web linku koji vam dostavljamo.

  Održavamo vaš web sajt

  Nudimo vam održavanje web sajta uz besplatan hosting. Na ovaj način obezbedićete da vaš web sajt ili online prodavnica uvek bude bezbedna.

  Niste pronašli ono što vam treba?

  Kontaktirajte nas i zakažite besplatnu konsultaciju.